fbpx

Чим механізоване фарбування відрізняється від фарбування валиком?

Для фарбування стін та стель є 3 види інструменту: валик, система повітряного нанесення та апарат безповітряного нанесення фарби.

Валик. Основні його недоліки, це велика текстурність фарби та невелика швидкість фарбування. Фарба нанесена валиком у кращому випадку має дрібну шорстку текстуру. Коли валик котиться по стіні, його ворсинки подівають фарбу і після висихання фарба залишається шорсткою. У найгіршому випадку залишаються піддіті нерозкочені по стіні краплі, які при бічному світлі дуже псують зовнішній вигляд сіни. Таке фарбування потрібно робити в 2-3 тонких шари, щоб добре розкотити фарбу.

Система повітряного фарбування чи пульверизатор. В його основі лежить ємність з фарбою та компресор. Фарба, змішана з повітрям, розпорошується на стіну, що дозволяє позбутися шорсткості пов’язаної з піддеванням фарби валиком. Основними його недоліками, мала місткість бака для фарби (в середньому 1 літр), цього обсяг вистачає на фарбування 10м2 в один шар. Також не дуже зручна заправка бака, для його заправки потрібно зупинитися на кілька хвилин. Все це дозволяє збільшити швидкість і якість фарбування в порівнянні з валиком, але все ще залишає бажати кращого.

Апарат безповітряного нанесення. Апарати є двох типів: поршневі та мембранні. Вони відрізняються тільки конструкцією, а суть залишається та сама. Апарат закачує в себе таку кількість фарби, щоб створити великий тиск (для фарбування в середньому 110 бар, що в 12 разів більше ніж у пульверизаторі). В результаті тиску фарба через тонку форсунку вилітає дрібною краплею на стіну. Апарат самостійно підтримує тиск у системі підкачуючи фарбу, тим самим робіть стабільний факел фарби, що розпилюється. Фарба лягати на стіну рівно і рівномірно. Забір фарби відбувається прямо з цебра, що дозволяє безперервно наносити фарбу. Швидкість нанесення фарби залежить від встановленої форсунки на пістолеті, так само обмежена потужністю апарату від 1.25 до 7 літрів за хвилину. Фарба, що проходить через апарат, проходить кілька ступенів фільтрації (у різних апаратів різна кількість фільтрів) як правило, грубої очистки на носику і тонкої на пістолеті. Це запобігає потраплянню піщинок під фарбу. Таке обладнання дозволяє суттєво прискорити процес фарбування, а також покращити її якість.

Компанія Star Group надає послуги з механізованого фарбування стін.

01.12.2020

НАШІ РОБОТИ

ПРОЙДІТЬ ТЕСТ І ОТРИМАЄТЕ ЗНИЖКУ НА НАШІ ПОСЛУГИ

ВІДГУКИ КЛІЄНТІВ ПІСЛЯ ВИКОНАНИХ НАМИ РОБОТ

НАШІ КОНТАКТИ

м.Київ, вул.Осіння, 6
З 09:00 до 20:00 (без вихідних)
Призначити зустріч

    (Дайте відповідь на питань)
    ВКАЖІТЬ ТИП ПРИМІЩЕННЯ?
    ВКАЖИТЬ ПОТРІБНИЙ ТИП РОБОТИ?
    ВКАЖІТЬ ПЛОЩУ ПО ПІДЛОЗІ? (М2)
    МАТЕРІАЛИ
    Коли потрібні роботи?
    ОБЕРІТЬ СВІЙ БОНУС
    Вкажіть ваші контакти

      ВВЕДІТЬ ВАШ НОМЕР ТЕЛЕФОНУ
      НАШ МЕНЕДЖЕР ЗВ'ЯЖЕТЬСЯ З ВАМИ ПРОТЯГОМ 30 ХВИЛИН

        ВВЕДІТЬ ВАШ НОМЕР ТЕЛЕФОНУ
        МИ ПЕРЕДВОЛИМО ВАМ ДЛЯ УТОЧНЕННЯ МІСЦЯ ЗУСТРІЧІ

          РАДИ СПІВПРАЦІ!
          ЗАЛИШАЙТЕ СВІЙ ВІДГУК ПРО НАС І ПРО НАШІ ПОСЛУГИ