fbpx

Що робити, якщо потрібно робити машинну штукатурку, а на об'єкті немає трифазного підключення на 380 вольт?

Оштукатурювання стін – важлива стадія ремонту приміщень. Цей етап дозволяє усунути дефекти та нерівності поверхонь, зробити їх візуально привабливими та стійкими до зовнішніх пошкоджень. Одним із сучасних способів нанесення штукатурної суміші на стіни або стелю вважається машинна штукатурка. Цей метод за порівняно короткий проміжок часу зарекомендував себе позитивно.

У бункер спеціальної машини заливається вода, до якої додається штукатурна суміш у певних пропорціях. В автоматичному режимі суміш перемішується та через рукав піддається під тиском. Така обробка стін у порівнянні з ручним способом має безліч переваг. На проведення робіт потрібно набагато менше часу. Крім того, матеріали для машинної штукатурки коштують набагато дешевше, а готовий розчин виходить якіснішим і одноріднішим. При обробці поверхонь за допомогою машинної штукатурки суттєво знижуються трудовитрати, тому що не потрібна додаткова шпаклівка.

Сучасні штукатурні станції за видом підключення поділяються на три типи:

  • – 380 вольт;
  • – 220 вольт;
  • – Мультивольтаж 220/380 вольт.

Штукатурні станції потужністю 380 вольт мають двигуни по 5 кіловат і більше. Їх компресор і подяний насос мають потужність від 1 кіловата і 1,5 кіловат. Шнекова пара такого обладнання видає 20-30 літрів готового розчину за хвилину в залежності від пари, а також від оборотів двигуна. Дані станції мають досить велику потужність, яка більша, ніж у 220 вольтової станції.

Станція 220 вольт має компактні розміри. Потужність її двигуна становить від 2 до 4 кіловат. Компресор має потужність 1,5 кіловати, а водяний насос – 0,8 кіловат. Функціонує обладнання від мережі 220 вольт, особливо це зручно у тому випадку, коли немає можливості підключення до електричного щитка. Шнекова пара здатна видавати 10-15 літрів розчину.

Мультивольтажні станції мають два режими роботи: 220 та 380 вольт. Їх потужність можна регулювати в залежності від режиму, що використовується. Рівень електроенергії, що споживається двигуном в режимі 220 такий самий як у станцій 220 вольт. Якщо обладнання функціонує в режимі 380 вольт, його потужність стає більше.

Компанія Star Group проводить роботи з комплексної машинної штукатурки, а також стяжки підлоги. Досвідчені майстри займаються професійною механізованою штукатуркою, шпаклівкою, фарбуванням стін та машинною стяжкою підлог у Києві та Київській області. На всі послуги діють демократичні ціни, при цьому якість робіт завжди залишається на висоті. Фахівці компанії суворо дотримуються обумовлених термінів виконання замовлення та дотримуються існуючих технологій з машинної штукатурки.

12.01.2021

НАШІ РОБОТИ

ПРОЙДІТЬ ТЕСТ І ОТРИМАЄТЕ ЗНИЖКУ НА НАШІ ПОСЛУГИ

ВІДГУКИ КЛІЄНТІВ ПІСЛЯ ВИКОНАНИХ НАМИ РОБОТ

НАШІ КОНТАКТИ

м.Київ, вул.Осіння, 6
З 09:00 до 20:00 (без вихідних)
Призначити зустріч

    (Дайте відповідь на питань)
    ВКАЖІТЬ ТИП ПРИМІЩЕННЯ?
    ВКАЖИТЬ ПОТРІБНИЙ ТИП РОБОТИ?
    ВКАЖІТЬ ПЛОЩУ ПО ПІДЛОЗІ? (М2)
    МАТЕРІАЛИ
    Коли потрібні роботи?
    ОБЕРІТЬ СВІЙ БОНУС
    Вкажіть ваші контакти

      ВВЕДІТЬ ВАШ НОМЕР ТЕЛЕФОНУ
      НАШ МЕНЕДЖЕР ЗВ'ЯЖЕТЬСЯ З ВАМИ ПРОТЯГОМ 30 ХВИЛИН

        ВВЕДІТЬ ВАШ НОМЕР ТЕЛЕФОНУ
        МИ ПЕРЕДВОЛИМО ВАМ ДЛЯ УТОЧНЕННЯ МІСЦЯ ЗУСТРІЧІ

          РАДИ СПІВПРАЦІ!
          ЗАЛИШАЙТЕ СВІЙ ВІДГУК ПРО НАС І ПРО НАШІ ПОСЛУГИ