fbpx

Коли краще розпочинати штукатурні роботи?

Штукатурку наносять на стіни з метою зробити їх рівними, приховати проблемні ділянки з перепадами поверхонь або замаскувати суворий цегляну кладку.

Краса та довговічність штукатурки залежить від технології проведення робіт.

Після проведення штукатурних робіт покриття на стіні повинно мати рівну поверхню, повну відсутність тріщин та високий рівень монолітності. Досягти всього цього можна, якщо використовувати якісні суміші потрібного призначення і дотримуватись технології оштукатурювання Технологія диктує не тільки правила укладання суміші, яка може бути зроблена, як ручним, так більш продуктивним машинним способом, а й певні організаційні моменти: коли краще починати штукатурні роботи або при який температурі їх проводити.

Чинники, які можуть завдати шкоди свежеуложенной штукатурці:

– усадка будівлі зі значною зміною геометрії стін;

– демонтажні чи інші роботи на стінах;

– хиткість поверхні, на якій буде укладена суміш;

– Вплив атмосферних явищ;

– Значні перепади температури повітря.

Звідси випливає, що проводити оштукатурювання потрібно на такому етапі будівництва чи ремонту будівлі, коли вже не має бути в майбутньому активного впливу на перегородки. Самі стіни повинні бути звільнені від усього того, що може обсипатися: старої штукатурки, шматків розчину, частин цегли, що відколюються, і грибкових утворень.

Коли штукатурні роботи можна починати у внутрішніх приміщеннях?

Будівля готова до оштукатурювання, коли у нього є всі перегородки, дах, вікна та двері. Усередині змонтовані електричні лінії, укладені всі ті комунікації, які можуть вимагати штроблення та пробивання отворів, а будь-яке серйозне перепланування вже не передбачається. Дах не дасть дощу та снігу завдати шкоди штукатурці, а вікна та двері вбережуть від протягів. Виконувати роботу краще в теплу пору року або після запуску опалення будинку.

Якою має бути температура повітря?

Штукатурні роботи необхідно проводити за умов постійного температурного режиму, без різких стрибків. Температура повітря має бути не менше 5 градусів.

У разі будівництва нової будівлі або проведення капітального ремонту старої будівлі у Києві чи київській області необхідно звертатися за допомогою до компанії Star Group. Вона пропонує послуги бригади з механізованої штукатурки, шпаклівки та фарбування стін.

08.12.2020

НАШІ РОБОТИ

ПРОЙДІТЬ ТЕСТ І ОТРИМАЄТЕ ЗНИЖКУ НА НАШІ ПОСЛУГИ

ВІДГУКИ КЛІЄНТІВ ПІСЛЯ ВИКОНАНИХ НАМИ РОБОТ

НАШІ КОНТАКТИ

м.Київ, вул.Осіння, 6
З 09:00 до 20:00 (без вихідних)
Призначити зустріч

    (Дайте відповідь на питань)
    ВКАЖІТЬ ТИП ПРИМІЩЕННЯ?
    ВКАЖИТЬ ПОТРІБНИЙ ТИП РОБОТИ?
    ВКАЖІТЬ ПЛОЩУ ПО ПІДЛОЗІ? (М2)
    МАТЕРІАЛИ
    Коли потрібні роботи?
    ОБЕРІТЬ СВІЙ БОНУС
    Вкажіть ваші контакти

      ВВЕДІТЬ ВАШ НОМЕР ТЕЛЕФОНУ
      НАШ МЕНЕДЖЕР ЗВ'ЯЖЕТЬСЯ З ВАМИ ПРОТЯГОМ 30 ХВИЛИН

        ВВЕДІТЬ ВАШ НОМЕР ТЕЛЕФОНУ
        МИ ПЕРЕДВОЛИМО ВАМ ДЛЯ УТОЧНЕННЯ МІСЦЯ ЗУСТРІЧІ

          РАДИ СПІВПРАЦІ!
          ЗАЛИШАЙТЕ СВІЙ ВІДГУК ПРО НАС І ПРО НАШІ ПОСЛУГИ