fbpx

Машинна штукатурка стелі - особливості та переваги

У сучасному ремонті переважають стелі трьох видів:

  • натяжний;
  • штукатурний;
  • гіпсокартоновий.

Кожен із зазначених видів має свої переваги та недоліки.

Натяжна стеля

Найдоступнішим за ціною вважається натяжна стеля. Штукатурна стеля коштує трохи дорожче. Він оптимально підходить для рівних поверхонь без різних фігур і закарнизних підсвічувань.

Штукатурна стеля

За допомогою штукатурної суміші можна вирівняти відхилення на поверхнях висотою до п’яти сантиментів. На стелі наноситься виключно гіпсова штукатурка, так як цементна суміш має недостатнє зчеплення з горизонтальними площинами.

На стелю машинна штукатурка наноситься за тим же принципом, що і стіни. На першому етапі поверхні ґрунтуються, потім на них встановлюються маяки. Потім за допомогою спеціального обладнання суміш наноситься на поверхні та рівномірно розподіляється по всій площі. На наступному етапі майстри витягують маяки, за допомогою правила зрізають похибки та проводять замивку.

Машинна штукатурка стелі є механізованим процесом оштукатурювання горизонтальних поверхонь. У процесі робіт застосовуються спеціальні штукатурні станції, у яких розчин замішується в автоматичному режимі, тому всіх етапах виконання робіт має однакову консистенцію. Машинна штукатурка лягає на стелю максимально рівномірно, а між її шарами не виникає внутрішня напруга, що призводить до розтріскування. Під час машинної штукатурки стелі матеріали витрачаються набагато економніше, ніж при ручному способі штукатурення поверхонь, при цьому майстрів теж потрібно менше.

Роботи з машинної штукатурки стелі коштують приблизно на 30% дорожче, ніж оштукатурювання стін, через те, що вимагають більше часу і певної підготовки майстрів.

Штукатурна стеля виходить красивою та рівною. Він менш схильний до деформації та тріщин, ніж гіпсокартонний.

Гіпсокартонний

Найдорожчим вважається саме гіпсокартонна стеля. Він оптимально підходить у тому випадку, коли необхідне облаштування спеціальних ніш для підсвічування або оригінальних фігур на стелі.

Будівельна компанія Star Group спеціалізується на комплексній машинній штукатурці та машинній стяжці підлоги. Також вона пропонує послуги бригади з механізованої штукатурки, шпаклівки та фарбування стін, машинної стяжки підлоги у Києві та Київській області. У штаті компанії працюють висококваліфіковані майстри, які точно обумовлені терміни виконують замовлення будь-якої складності.

23.12.2020

НАШІ РОБОТИ

ПРОЙДІТЬ ТЕСТ І ОТРИМАЄТЕ ЗНИЖКУ НА НАШІ ПОСЛУГИ

ВІДГУКИ КЛІЄНТІВ ПІСЛЯ ВИКОНАНИХ НАМИ РОБОТ

НАШІ КОНТАКТИ

м.Київ, вул.Осіння, 6
З 09:00 до 20:00 (без вихідних)
Призначити зустріч

    (Дайте відповідь на питань)
    ВКАЖІТЬ ТИП ПРИМІЩЕННЯ?
    ВКАЖИТЬ ПОТРІБНИЙ ТИП РОБОТИ?
    ВКАЖІТЬ ПЛОЩУ ПО ПІДЛОЗІ? (М2)
    МАТЕРІАЛИ
    Коли потрібні роботи?
    ОБЕРІТЬ СВІЙ БОНУС
    Вкажіть ваші контакти

      ВВЕДІТЬ ВАШ НОМЕР ТЕЛЕФОНУ
      НАШ МЕНЕДЖЕР ЗВ'ЯЖЕТЬСЯ З ВАМИ ПРОТЯГОМ 30 ХВИЛИН

        ВВЕДІТЬ ВАШ НОМЕР ТЕЛЕФОНУ
        МИ ПЕРЕДВОЛИМО ВАМ ДЛЯ УТОЧНЕННЯ МІСЦЯ ЗУСТРІЧІ

          РАДИ СПІВПРАЦІ!
          ЗАЛИШАЙТЕ СВІЙ ВІДГУК ПРО НАС І ПРО НАШІ ПОСЛУГИ